0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Realan tiket uz Ligu šampiona!

Objavljeno: 06.04.21 u 11:14

Nova lista, novi parovi – novi tiket! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu i dosta realan tiket.

18.45 Monaco  – Metz

U osmini finala francuskog kupa sreću se dva prvoligaša, ali je razlika u kvalitetu ogromna. To se pokazalo i u nedelju u direktnom okršaju u ligi gde je domaćin slavio sa 4-0. Monako već ima 20 poena više od Meca i u trci je i za titulu. Osim samog kvaliteta forme su im različite budući da gosti nisu pobedili od februara, a domaćin deluje odlično.

Predlog: 1&2-4 (2,18)

20.45 Norwich– Huddersfield

Razlika između ovih timova na tabeli je 41 poen! Lider, Norič, bi mogao za 3 kola obezbediti direktan plasman u Premijer ligu, ali ako se to i ne desi tada svakako se ne dovodi u pitanje. Prošle sezone su 82 poena bila dovoljna za direktan plasman, a Kanarinci ih već imaju 84. Hadersfild kao i prošle sezone samo juri opstanak tj magičnih 50ak poena koji to garantuju. Trenutno su na 43 i tako će ostati do vikenda.

Predlog: 1&D2+ (1,72)

21.00 Real Madrid – Liverpool

Ovi klubovi zajedno su osvajali Ligu šampiona 19 puta i to 4 puta u poslednjih 5 godina. Sad dalje može ići samo jedan. S obzirom da su oba tima digla forme u svojim ligama i da je jako teško prognozirati ishod odlučili smo se da tipujemo na golove. Već svi dobro znamo za Liverpulove probleme sa povredama odbrambenih igrača, a ni Real Madrid nije poznat po zategnutoj i neprobojnoj odbrani.

Predlog: GG (1,66)

21.00 Manchester City – Dortmund

Ovo je najizvesniji par u četvrtfinalu Lige šampiona, bar po kvotama. Mančester siti je već obezbedio titulu u Engleskoj, dok Borusija Dortmund ima mnogo problema u Bundesligi. Deluje da ako ne osvoje LŠ – neće je ni igrati sledeće sezone. Istorijski gosti su jednom osvajali LŠ dok Siti nije nikada. Milioneri čekaju na trofej u Evropi 24, a Građani čak 51 godinu. Kad sve uzmemo u obzir četvrtfinale je maksimum ovog Dortmundovog tima. Iako Siti redovno ispada baš u četvrtfinalu kao da imaju vradžbine bačene, ovaj put moraju bar korak dalje.

Predlog: 1&D2+ (1,58)

UKUPNA KVOTA 9,83 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekpres tiket – 6992981

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter