0
Košarka

FOTO: KLS

OGLASIO SE PRVI ČOVEK KLS-A POSLE IZJAVA O NAMEŠTANJU: Istražićemo sve navode!

Objavljeno: 06.04.21 u 14:25

Šta se to dešava u najjačoj košarkaškoj ligi u Srbiji?

Prvo je Nenad Stojković, predsednik Napretka iz Aleksinca pričao da postoje naznake o nameštenim utakmicama. On je za MaxBet Sport rekao da je čudno to što najjače ekipe gube od onih koje se bore za opstanak.

Tim povodom oglasio se i prvi čovek lige Leon Deleon. On je prokomentarisao celu situaciju rekavši da će se svi navodi ispitati.

Pročitao sam izjavu ljudi iz Aleksinca. U ovom trenutku mogu samo da kažem da ćemo ozbiljno razmotriti sve. Sigurno ćemo se sastati i istražiti sve navode. Ne mislim samo o izjavi gospodina Stojkovića već na sve koji imaju sumnje. Za sada mogu samo toliko da kažem jer ne želim ništa prerano da navodim, osim da ćemo ispitati sve, počeo je Deleon.

Četiri meča koja su zakazana za subotu pomerena su i igraće se u utorak. Deleon navodi da razlog za to leži u najboljim srpskim arbitrima, jer će za vikend biti zauzeti ABA ligom.

To su mečevi koji će odlučiti o opstanku u ligi. Odlučeno je da se oni igraju u istom terminu u utorak kako bismo mogli da imamo najbolje sudije na raspolaganju. Da je ostao termin u subotu, najbolje sudije bi bile zauzete ABA ligom ili nekim drugim obavezama, ovako smo obezbedili način da sve protekne najregularnije, zaključio je Deleon.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter