0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘OČEKIVANJA SU ISTA, ZACRTANI CILJ – POBEDA’: Radovan Pankov pred 164. večiti derbi

Objavljeno: 06.04.21 u 19:14

Štoper Crvene zvezed Radovan Pankov nije krio da su crveno-beli i više nego spremni za 164. večiti derbi koji ih očekuje sutra od 18 časova.

Defanzivac je podvukao i da će njemu i saigračima podrška navijača sa tribina i više nego nedostajati.

– Očekivanja su ista kao i pred svaki derbi. Želimo da ostvarimo pobedu i to je cilj koji smo zacrtali. Međutim neće biti lako ni njima, a ni nama. I mi i oni smo u fantastičnoj formi i uveren sam da će biti jedan od lepših derbija bez puno seckanja igre. Već duze vreme imamo vrhunsku atmosferu u ekipi i sigurno da je upravo to nešto što mnogo doprinosi odličnim rezultatima koje prikazujemo, istakao je Radovan Pankov.

Osvrnuo se defanzivac i na podršku koju navijači igračima pružaju iz dana u dan, iako nisu u mogućnosti da ekipu bodre sa tribina stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Naravno da nedostaju ali i pored toga što nisu sa nama na terenu, osećamo da su tu jer nam u zadnje vreme priređuju mnogo iznenađenja. Juče su nam poklonili grafit, a ja se nadam da ćemo im se mi sutra odužiti pobedom.

Heroj iz Kopenhagena istakao je da su crveno-beli spremni da pruža maksimum, ali i da očekuje da će tim potvrditi sjajnu formu u kojoj se nalazi.

– Prevagu na derbiju može da donese momenat pojedinca, takođe i neki prekid. Večiti rival je za nama u bodovnom zaostatku i verovatno će morati da nas napadne i pokuša da spasi sezonu. Mi smo pokazali ove sezone da znamo da igramo i kada napadamo, ali i da smo jaki u kontrama, kada smo u podređenom položaju. Spremni čekamo derbi, poručio je Pankov.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter