0
Vaterpolo

FOTO: Twitter Screenshot

NOVI BEOGRAD BI MOGAO DO TITULE LIGE ŠAMPIONA: Beograđani prave drim tim!

Objavljeno: 06.04.21 u 10:40

Najavljuju se veliki transferi u ekipi Novog Beograda, a do sada su već potpisali Pjetlović i Drašović.

Iako je Radnički iz Kragujevac oduševio igrama prošle sezone osvojivši Jadransku ligu, Novi Beograd preti da sledeće sezone napadne čak i evropski tron!

Klub pod pokroviteljstvom proslavljenog reprezentativca Aleksandra Šapića na dobrom je putu da na leto oformi drim-tim koji bi predstavljao silu i u evropskim okvirima.

Sajt waterpoloitaly.compiše da su se šef stručnog štaba Novog Beograda Vladimir Vujasinović i sportski direktor Aleksandar Šoštar namerili na čuvenog Aleksandra Ivovića, 35-godišnjeg kapitena Crne Gore i italijanskog velikana Pro Reka. Isti izvor navodi da je Ivović vrlo zainteresovan da dođe u Beograd, iako mu i Pro reko nudi novi ugovor, pošto aktuelni ističe na kraju sezone.

Podsetimo, Novi Beograd je, posle odustajanja Hanovera, dobio organizaciju naredna tri završna turnira Lige šampiona, za sledeću je nagrađen mestom u elitnom evropskom takmičenju.

Već su ugovoreni dolasci Duška Pijetlovića (35) i Radomira Drašovića (23) – obojica stižu iz Solnoka – a prema saznanjima sajta waterpoloitaly.com u poodmakloj fazi su i pregovori sa još jednim Pro Rekovim asom Dušanom Mandićem (26), te Nikolom Jakšićem (24) koji je bio šampion Mađarske sa Ferencvarošem.

Titula prvaka Evrope uopšte nije nerealna ako Beograđani nastave ovim tempom!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter