0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NAKON SJAJNIH PREDSTAVA U REPREZENTACIJI: Poznato je šta će biti sa Radonjićem!

Objavljeno: 06.04.21 u 12:21

Odlično radi na treninzima, ali…

Nemanja Radonjić je pružio sjajne partije u dresu Srbije, iznenadio je sve, ali ipak se još nije ustalio u Herti. Njega je Marsej poslao na šestomesečnu pozajmicu u Nemačku.

Sada, prema saznanjima nemačkih medija, srpski napadač će se vrlo brzo vratiti u Francusku. Trener Herte Pal Dardai je pričao sa upravom kluba, predstavio im je činjenicu da srpski reprezentativac radi odlično na treninzima, ali i da postoji jedan problem.

Kao razlog što ne dobija zapaženiju minutažu, Dardai ističe da je u pitanju njegov kasni dolazak. Ipak, kako on kaže, u narednim mečevima bi svakako trebao da dobije veću priliku.

U svakom slučaju, ni to neće promeniti njihovu odluku, jer su procenili da je 5 miliona koje traži Marsej preveliko obeštećenje za Radonjića. Na drugoj strani, francuski mediji javljaju da je trener Marseja vrlo srećan zbog ovoga i da samo čeka povratak Srbina vratiti u Francusku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter