0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO KK Mega

MEGA PREDSTAVILA SIMANIĆA: Mladi košarkaš se odmah oglasio – ‘Verujem da će mi ova saradnja doneti dobre stvari!’

Objavljeno: 06.04.21 u 16:16

Mladi krilni centar i reprezentativac Srbije Boriša Simanić novi je igrač Mege, pošto je potpisao ugovor sa klubom, a pravo nastupa će steći u Superligi.

Posle potpisivanja ugovora sa Megom, Simanić je istakao da veruje da će ova saradnja doneti dobre stvari i klubu i njemu:

– Veoma mi je drago mi je sto sam dobio priliku da budem deo ovog mladog i talentovanog tima. Verujem da će ova saradnja doneti dobre stvari i klubu i meni. Momci su me dobro prihvatili, dosta njih poznajem i od ranije i daću sve od sebe da se što brže uklopim u sistem Mege, izjavio je Simanić.

Boriša Simanić je rođen 20. marta 1998. godine u Ljuboviji, visok je 211 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. U Crvenoj zvezdi je proveo sedam godina i tokom tog boravka je osvojio devet seniorskih trofeja (tri titule u ABA ligi, tri prvenstva i dva kupa Srbije, jedan ABA Superkup) kao i titulu šampiona juniorske Evrolige 2014. godine.

Nastupao je za sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije a sa kadetima je 2013. godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina starosti. Debitovao je za A tim Srbije tokom kvalifikacija za Evrobasket 2022. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter