in ,

MARADONIN ADVOKAT OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Ćerke su ga potkradale, svi su ga napustili!

FOTO: Twitter/printscreen

Advokat legendarnog argentinskog fudbalera je razočaran.

Matijas Morla advokat i dobar prijatelj Dijega Maradone oktrio je da su ćerke pokrale i napustile jednog od najboljih fudbalera u istoriji.

Maradona je voleo bivšu partnerku Rosio Olivu, a ja sam se borio do kraja protiv njegovih ćerki Dalme i Đanine, osećao je da su ga izdale i pokrale. Sa njim sam bio poslednjih sedam godina, u tih sedam godina je gledao u svoj telefon i nikad ga na Božić ne bi pozvali, počeo je Morla.

On je utučen i razočaran načinom na koji su se prema fudbaleru ophodile njegove ćerke. Takođe, rekao je i da Maradona nije bio lud, ali je imao problema sa zavisnošću.

Zar niste svi videli koliko je Dijego bio razočaran što je Dalma dala svojoj ćerki ime Roma? Pitao sam ga, ‘Dijego, šta je to, Roma je rival Napolija’. Osim sestara, svi drugi su ga napustili. Maradona je napušten, umro je u samoći, nastavio je poznati advokat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Nakon Dijegove smrti, njegove ćerke su optužile upravo Morlu da je on kriv za izbor medicinskog tima. Ipak, advokat se brani time da ga devojke ne vole zbog samo jednog razloga.

Da su Maradonu uspeli da reanimiraju, ne bi im dozvolio da me napadnu. Sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Devojke me ne vole još od 2014. kada smo Maradona i ja u junu 2014. otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale, zaključio je Matijas Morla.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVAO SAM TERZIĆA, ČUJEMO SE PRED SVAKI PRELAZNI ROK: Ibanjez želi nazad u Zvezdu!

OGLASIO SE PRVI ČOVEK KLS-A POSLE IZJAVA O NAMEŠTANJU: Istražićemo sve navode!