0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

KAKO ĆE NAVIJAČI NA OVO REAGOVATI: Stranac koji je bio miljenik Partizanove publike sada želi na klupu crno-belih – ‘Biću trener!’

Objavljeno: 06.04.21 u 19:34

Navijači ga se veoma dobro sećaju…

Mnogo stranac je prošlo kroz Fudbalski klub Partizan, ali jedan od onih, koje svi dobro pamte je Brazilac Žuka.

Vezni fudbaler je osvojio je sa crno-belima dve titule, dao je dva gola Crvenoj zvezdi u večitim derbijima, a u razgovoru za TV Arena Sport ‘zagolicao je maštu’ crno-belih.

– Jednog dana ću biti trener Partizana, bio je Žukin odgovor na pitanje da li bi jednog dana preuzeo crno-bele s obzirom na to da je ušao u trenerske vode.

On je potom nastavio u sličnom tonu:

– Taj klub je deo mog života, jedan veoma lep deo. Ljudi u Srbiji me poštuju, cene me zbog svega što sam radio igrajući za Partizan. Mnogo je uspomena i sve su lepe. Najlepše su one koje nosim sa ‘večitog derbija.’


(VIDEO:YouTube/speedprodutora)

U utakmicama protiv Crvene zvezde, Žuka je postigao dva gola.

– Te utakmice nose posebnu energiju i igrači mogu da daju daleko više od svojih realnih mogućnosti. Navijači te nose, osećaš njihovu podršku… Večiti derbi nije jedini klasik koji sam igrao, međutim on je nešto posebno. Pobediti Zvezdu u dresu Partizana je divno, tako je bilo i biće, poručio je Žuka.

Brazilac je, takođe, prognozirao pobedu Partizana u 164. večitom derbiju rezultatom 2:0.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter