0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram/snezana511sneki

BOLJE DA JE NIKOME NIJE POKAZAO: Tetovaža bivšeg fudbalera Partizana proglašena za najgoru na svetu!

Objavljeno: 06.04.21 u 15:16

Neslavno priznanje za srpskog fudbalera.

Nekadašnji štoper crno-belih Uroš Vitas sada nastupa u Al Kvadsijahu u Saudijskoj Arabiji. Veliku pažnju javnosti privukla je njegova tetovaža.

U izboru poznatog italijanskog lista ‘Gazeta delo sport’, dobio je priznanje za najgoru tetovažu na svetu. On je na svom telu naslikao lice svoje supruge, što je izazvalo lavinu komentara.

Konkurencija za ovu ‘nagradu’ je bila ogromna. Na primer Artur Boruc ima na stomaku sliku majmuna, čija se zadnjica nalazi upravo na njegovom pupku.

Sa druge strane na listi je i Amato Cicireti, igrač italijanskog niželigaša koji je iz samo njemu poznatog razloga na podlaktici istetovirao grb Tvitera. Možemo izdvojiti i Hrvata Marcela Brozovića, koji je šokirao sve slikom bombe na vratu.

Ipak, nijedna od ovih tetovaža nije uspela da premaši Vitasovu, te će on biti upamćen kao prvi na toj listi. Treba napomenuti da se na njoj nalazi i Zlatan Ibrahimović.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter