0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

‘VAŽNO NAM JE DA POBEDIMO’: TSC gostuje u Novom Pazaru i nada se trijumfu!

Objavljeno: 05.04.21 u 16:14

Fudbaleri TSC Bačka Topola u utorak od 18 sati, gostuju ekipi Novog Pazara u 30. kolu Superlige, uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će upisati još jednu pobedu u borbi za bolji plasman.

Trener golmana Silard Farago je rekao da je svima poznato koliko je ekipa Novog Pazara tvrd domaćin i da na svom terenu uvek igra dobro.

– Jesenas smo protiv Novog Pazara odigrali veoma specifičnu utakmicu u kojoj smo pobedili rezultatom 7:0 i u kojoj smo već posle 20 minuta igre imali četiri gola prednosti, tako da se osetilo da je motivacija protivnika tada ozbiljno pala. Siguran sam da će sutrašnja utakmica biti mnogo teža. Ekipa Novog Pazara je u međuvremenu pojačana, doveli su nekoliko dobrih igrača i sada imaju mnogo kvalitetniju ekipu od one koju su imali jesenas. Novom Pazaru je svaki bod veoma bitan za opstanak u ligi tako da nas očekuje ‘tvrda utakmica’, ali TSC, kao i uvek, ide na pobedu i na nova tri boda, rekao je Farago.

Vezni igrač Mihajlo Banjac ocenio je FK Novi Pazar kao jakog protivnika, koga niko ne sme da potceni.

– Čeka nas teško gostovanje, iako je ekipa Novog Pazara u donjem delu tabele. Poznato je da su izuzetno dobra ekipa, naročito kada igraju kod kuće. Karakteriše ih ofanzivna igra i treba da budemo pametni i čvrsti kao do sada, kako bismo kući doneli nove bodove, dodao je Banjac.

U prošlom, 29. kolu, ekipa TSC je u Senti pobedila Proleter rezultatom 2:0 i trenutno zauzima 5. mesto na tabeli sa 45 bodova iz 13 pobede, 6 remija i 10 poraza. Novi Pazar je 14. na tabeli sa 33 osvojena boda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter