0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI PRAVI ČUDA U MINHENU: Očekuje ga i novi ugovor!

Objavljeno: 05.04.21 u 15:55

Andrea Trinkijeri pokazao je još jednom da je jedan od najperspektivnijih trenera u Evropi a Minhenski Bajern je to i prepoznao. 

U Minhenu su prezadovoljni sa Italijanom, a kako i ne bi kada ih je doveo do plej-ofa Evrolige i napravio istorijski uspeh.

Predsednik Bajerna Herbert Hajner je za klupski sajt ispričao kako je došlo do saradnje sa Italijanom, kao i kakvi su dalji planovi.

“Prošlog leta su Marko Pešić i Danijele Bajezi analizirali šta treba da poboljšamo i da uradimo drugačije. Složili smo se da želimo tim da učinimo atraktivnijim, atletskijim i agresivnijim. Njima je bio potreban odgovarajući glavni trener. Odabrali smo Andreu između nekoliko kandidata. Danas možemo da priznamo da smo imali sreće što smo napravili apsolutno pravi izbor”, rekao je Hajner i dodao:

“Mnoge utakmice smo dobijali u trećoj i četvrtoj četvrtini. Protiv Žalgirisa smo obezbedili trijumf u poslednjim sekundama. Karakter trenera koji je uklopljen u ovaj tim je idealan za Bajern”.

Plan je da sezona potraje i duže od jedne sezone.

“Obe strane su se tokom prošlog leta dogovorile da se prvo fokusiraju na ovu sezonu. Posledica toga je da smo na dobrom putu. Posebno nam se sviđa njegov detaljan i strastven rad. Kroz naše razgovore sam stekao utisak da mu se u Minhenu dopada. Mislim da nismo jedina strana koja želi da razgovara o nastavku zajedničkog rada po završetku sezone”, rekao je prvi čovek Bajerna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter