0
Fudbal

FOTO: FSS

STEFAN MITROVIĆ OTVORENO: ‘Poštujem Ronalda, ali se videla nervoza!’

Objavljeno: 05.04.21 u 11:23

Heroj remija sa reprezentacijom Portugalu, imao je šta da kaže o tom meču, ali i Kristijanu Ronaldu.

Stefan Mitrović uspeo je dva puta u razmaku od nekoliko sekundi spasi gol reprezentacije Srbije u meču sa Portugalom.

‘Ja sam neko ko nikada ne odustaje i uvek ću dati sve na terenu za svoju ekipu da dođemo do rezultata i to se desilo protiv Portugala i išao sam do kraja pa se desilo šta se desilo. Kada sam video kako je prošla licitacija za traku bilo mi je još draže jer smo pomogli malom Gavrilu i baš mi je drago što se to desilo.’ – počeo je Mitrović.

‘Prvo poluvreme smo ušli sa previše respekta i primili dva glupa gola, ali smo dali sve od sebe u drugom poluvremenu kada smo videli i njihov strah hjer smo ih nadigrali i bili jedina ekipa u drugom poluvremenu na terenu. To nam je falilo, da pokažemo karatker kada smo u minusu.’ – rekao je o samom meču i potom se nadovezao na Ronalda.

‘Videla se nevoza i kod Ronalda i kod saigrača i u karijeri nije imao slučaj da bude toliko inferioran i baš mi je drago što smo pokazali da protiv šampiona odigramo dobro. Iskreno poštujem Ronalda jer je pravi primer sportiste i pokazao je kako treba da se ponaša, ali je na terenu arogantan i ne dozvoljava da mu niko priđe i to mi se nije svidelo kod njega. Ali dobro svako ima svoj stav na terenu. On je takav. Svakako poštovanje za njega.’ – zaključio je Stefan u razgovoru za TV Prva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter