0
ATP

FOTO: TSS

SERBIA OPEN: Potvrđen dolazak Dominika Tima, Jelena i Ana ambasadorke?

Objavljeno: 05.04.21 u 15:45

Teniski turnir “Serbia open” na programu je od 19. do 25. aprila u Beogradu, potvrđen je dolazak i Dominika Tima, a Đorđe je pričao i o dolasku Ane i Jelene kao ambasadorke.

Đorđe Đoković je napomenuo da su u kontaktu sa timom Dominika i da je sve potvrđeno.

„U kontaktu smo s njegovim timom, s ponosom možemo da kažemo da će on svoju sezonu na šljaci početi u Beogradu“

Pričao je Đoković i o mogućnost da Ana Ivanović i Jelena Janković budu njegovi ambasadori.

“Još nisam stupio u kontakt s njima. Želimo da ovaj turnir ispromovišemo na najbolji mogući način kako bismo i u narednim godinama uspeli da ga dovedemo. A Ana i Jelena pripadaju da budu ovde kao naš ambasadorke i neko ko će da predstavlja ovaj turnir”, rekao je Đoković.

Serbia open” pripada kategoriji ATP Serije 250, ali organizatori imaju ambicije da u narednim godinama podignu taj nivo.

“Turnir se još nije odigrao. Šanse za to ima nekolicina turnira. Mi smo među njima i imamo najveće ambicije da prerastemo u Seriju 500. Na nama je da odradimo sve na najvišem nivou. Ukoliko napravimo grešku, taj prelaz se neće desiti. Zato se trudimo da pre svega ugodimo igračima i organizaciji ATP-a. Iz tog razloga su podignute tribin, kako bi taj vizualni efekat teniskog stadiona bio prisutan i igrači bili što srećniji. Ako održimo taj nivo, siguran sam da je u naredne tri godine Serija 500 izvesna”.

Dominik Tim će igrati u Beogradu.

“U kontaktu smo s njegovim timom, s ponosom možemo da kažemo da će on svoju sezonu na šljaci početi u Beogradu, nakon kratke pauze zbog možda i povrede, ili emotivnih problema. Svašta se piše, neću da aludiram ništa. Mogu samo da potvrdim da će biti u Beogradu”, otkrio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter