0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PREMIJER LIGA: Vulvsi za malo da stignu 3 gola zaostatka, Bačuaji doneo bod Kristal Palasu!

Objavljeno: 05.04.21 u 23:27

U okviru Premijer lige, danas su odigrana dva meča.

Prvo su snage odmerili Everton i Kristal Palas. Rezultat je bio 1:1, a prednost domaćinu doneo je Hames u 56. minutu. Da Kristal Palas ne ostane bez bodova, potrudio se Miču Bačuaji. Gosti su našli rupu u odbrani Evertona i tako su u 86. minutu stigli do izjednačenja.

Daleko zanimljiviju utakmicu gledali smo u Vulverhemptonu. U prvom poluvremenu, videli smo čak 4 pogotka. Vest Hem je počeo munjevito golovima Lingarda i Fornalsa u 6-tom, odnosno 14. minutu. Već u 36. minutu, Antonio je zbog povrede morao da napusti meč, umesto njega je ušao Džerod Boven koji posle nešto više od 100 sekundi postiže pogodak za 3:0.

Prednost Vest Hema umanjio je Dendoket, minut pred pauzu. Treba napomenuti da su domaći gotovo ceo meč imali bolji posed lopte, više su napadali i nova nagrada je stigla u 68. minutu. Neto asistira Silvi koji trese mrežu za 3:2 i tako daje nade svom timu da može do preokreta. Ipak, gosti su u poslednjih 20-tak minuta uspeli da se odbrane i odnesu vrlo bitna 3 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter