0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Sreću tražimo u Engleskoj!

Objavljeno: 05.04.21 u 10:58

Novu radnu nedelju treba početi jednim tiketom! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu za to koliko su mečevi sigurni.

16.00 Blackburn – Bournemouth

Ceo Čempionšip se igra danas i bilo bi pogrešno to ne iskoristiti, naročito što se sreću ove dve ekipe. Obe ekipe imaju defanzivnih problema i kod obe ekipe napad je jača strana. Blekburn je u krizi i nijednu utakmicu ove sezone gde nije favorit nije pobedio. Njihov Adam Armstrong ima sjajnu sezonu i već je na 19 golova, samo dva igrača postigla su više. Sa druge strane Bornmut juri svoje mestu u plej-ofu i ne smeju oklevati.

Predlog: 3+ (1,80)

16.00 Wigan – Portsmouth

Vigan je u opasnoj zoni koja vodi u rang ispod, a i dalje imaju privremenog menadžera. Portsmut je doveo Denija Kaulija i odmah spojio 3 pobede u nizu pa su trenutno na 5. mestu na tabeli, koje vodi u plej-of. Džon Markiz vodi ovu ekipu napred i ne bismo smo se iznenadili da se ovaj veliki klub sledeće sezone nađe u Čempionšipu.

Predlog: 2 (1,87)

19.00 Everton – Crystal Palace

U svojoj vrlo verovatno najboljoj sezoni u poslednjoj deceniji Everton bi realno trebalo da pomete Kristal Palas na Gudisonu. Čelsi je izgubio i trka za top 4 je otvorenija nego ikad, a što Anćeloti to ne bi pojurio? Drugo takmičenje nema. Roj Hodžson standardno vodi Palas do opstanka u PL sa obaveynih 40 do 46 poena. Gubi tamo gde treba da se gubi, a dobija ono što treba da dobija.

Predlog: 1 (1,93)

20.30 St. Pauli – Braunschweig

Ekipe koje ne umeju da igraju defanzivan fudbal i zato i ne pokušavaju. Na utakmicama Sent Paulija pada naročito mnogo golova. Oni i mogu rasterećenije da igraju jer ne mogu ni dole ni gore do kraja sezone. Gostima je suprotna situacija jer su trenutno u opasnoj zoni samo na gol razliku, a ima 8 kola do kraja. Svaki bod je zlata vredan, a 3 bi bila kao san.

Predlog: 3+ (1,90)

UKUPNA KVOTA 12,34 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 0592491

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter