1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Saopštenje o Kangi i mogućoj kazni zbog kašnjenja!

Objavljeno: 05.04.21 u 12:34

Nakon informacija koje su iscurele u javnost da će Gelor Kanga biti kažnjen zbog kašnjenja prilikom povratka iz Afrike oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana.

Naime, bilo je reči o tome da će Kanga propustiti večiti derbi zbog kazne koja mu sledi jer je zakasnio sa reprezentativne dužnosti i obaveza sa Gabonom i nije došao u Beograd u dogovorenom roku.

Međutim, oglasila se i Crvena Zvezda sa obaveštenjem za javnost:

“Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije iz Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković.“ – navodi se u saopštenju.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter