0
Košarka

FOTO: FIBA 3x3

KUJE SE PRVA OLIMPIJSKA MEDALJA: Okupili se basketaši i krenuli pripreme za Tokio, ali i EP

Objavljeno: 05.04.21 u 16:31

Seniorska muška 3×3 reprezentacija Srbije okupila se danas u Novom Sadu kako bi počela svoje pripreme za predstojeća takmičenja.

Pre svega našu reprezentaciju očekuje učešće na Olimpijskim igrama, ali i FIBA 3h3 Evropsko prvenstvo.

Novosadski SPENS biće baza za ovo prvo okupljanje reprezentacije, a na spisku selektora Gorana Vojkića i trenera Danila Lukića i Marka Ždera našla su se osmorica igrača i to: Mihailo Vasić, Stefan Stojačić, Aleksandar Ratkov, Stefan Kojić (svi iz ekipe Liman), Marko Savić, Dejan Majstorović (obojica iz ekipe Ub), Dušan Domović-Bulut (Novi Sad) i Maksim Kovačević (Amsterdam).

Nakon trenažnog procesa koji je predviđen da traje do petka 9. aprila, reprezentaciju očekuje učešće na međunarodnom pripremnom turniru čiji će domaćin biti Novi Sad 10. i 11. aprila 2021. godine. Na turniru se pored naše selekcije očekuje učešće reperezentacija Slovenije, Hrvatske, Francuske, Turske, Holandije, Češke, Austrije, Kanade, Rusije, Mongolije i Katara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter