in ,

LOLLOL

KOPAČKE NA LICITACIJI: Stefan Mitrović spasio Srbiju, pa sad želi da pomogne i malom Gavrilu! (FOTO)

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to je bio signal za sve dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

Nakon velike humanitarne aukcije kapitenske trake Kristijana Ronalda, koju je Portugalac odbacio u meču sa našom reprezentacijom, još jedan vredan predmet sa istog meča, naći će se na humanitarnoj aukciji za Gavrila, i to predmet koji je promenio čitav tok utakmice, pa čak i bio zaslužan za to da Kristijano Ronaldo napusti meč i skine kapitensku traku.

Kopačke koje je štoper Stefan Mitrović nosio na meču sa Portugalom, i u kojima je uspeo da u poslednjim sekundama meča dva puta odbrani gol naše reprezentacije, takođe su postavljene na humanitarnu aukciju za malog Gavrila!

Stefan Mitrović je donirao ove kopačke koje su „došle glave“ Kristijanu Ronaldu i sačuvale Srbiji bod protiv Portugala i tako pomogao akciju sakupljanja sredstava za malog Gavrila.

Kopačke Stefana Mitrovića biće na aukciji putem OVOG LINKA  u naredna 72 sata, a pobednik aukcije odneće kući vredan predmet kao podsetnik na sjajnu igru i veliku borbu Piksijevih izabranika protiv Portugala.

Za lečenje Gavrila Đurđevića potrebno je sakupiti još preko milion i po evra, tako da se svi ljudi dobre volje mogu uključiti i na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95
Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Srbin na Rusa za titulu!

BITAN POTPIS: Ostaje još godinu dana u Milanu!