4
Domaći fudbal

FOTO: Youtube Screenshot

HAOTIČNE SCENE U LOZNICI: Dva nepostojeća gola, publika na tribinama i sumnjivi momci u kožnim jaknama! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.21 u 12:18

U 25. kolu prve lige Srbije, fudbaleri Loznice savladili su Radnički iz Sremske Mitrovice rezulatom 2:1 a na terenu i van njega videli smo haotične scene.

Desilo se nekoliko čudnih situacija na meču, a jedna od njih je da su fudbaleri Loznice pobedili a nisu postigli pogodak.

Navikli smo na sporne sudijske odluke u Srbiji, a nedavno je jedan sudija dobio kaznu od 15 meseci zatvora zbog spornih odluka.

Igrao se 16. minut utakmice, dosuđen je faul kod aut linije s leve strane, fudbaler Loznice Komčarević ga je izveo, golman gostiju je uhvatio loptu međutim sudija pokazuje na centar uz izgovor da je golman uhvatio loptu u golu. Međutim na snimku se vidi da lopta nije prešla gol liniju.

Zatim je Radnički uspeo da izjednači preko Luke Pejovića, međutim ponovo se desila jedna bizarna situacija.

U 58. minutu utakmice, dosuđen je korner za domaćina, nakon izvođenja usledila je gužva, odbrana golmana i lopta je izbačena van igre. Međutim, sudija i njegov pomoćnik su videli gol!?

Igrači Radničkog su žustro protestvovali, pa se u tom kadru mogla videti i publika koja je bila na stadionu u Loznici u tom trenutku. Čak su u jednom momentu i likovi u kožnim jaknama prilazili u nameri da „počaste“ sudije i protivničke igrače.

 

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Sa kojim ciljem je napisan i objavljen ovakav tekst? Vrlo tendenciozno i bespotrebno srozavanje i ovako lošeg fudbala. Pustite momke da malo igraju, unesu živost lokalnom stanovništvu, a što se tiče momaka u kožnim jaknama- nešto nisam primetio da su bili akteri ovog “ incidenta „. Očigledna je namera da se od buve napravi medved ( ili tako nekako). Umesto što komentariše sudiju, piscu teksta bi bilo bolje da se pozabavi istraživanjem nekih ozbiljnijih tema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter