in

DŽONS ISKREN: ‘Nganu je jednostavan!’

FOTO: UFC

Jedan od najboljih, a po mnogima i najbolji borac svih vremena – Džon Džons!

Mnogo se priča o potencijalnom duelu Džona Džonsa i Francisa Nganua. Nganu je nokautirao Stipu Miočića i trenutno vlada teškom kategorijom UFC-a.

‘Tokom čitavog života imam poraze. Od heroja do nule. Za pikograme mi govore svašta, a to ti ne daje nikakvu atletsku prednost… Govore mi da sam steroidaš i da sam čudovište i to me boli. To je moj poraz. Umrla mi je majka, to je poraz. Sestra mi je umrla od raka. To je poraz. Kada sam udario onu trudnicu i pobegao. Takođe poraz. Sve je to ponižavajuće. Imam toliko poraza u životu i moja karijera je pravi blagoslov, tako da ni penzija nije isključena.’ – rekao je Džons i dodao.

‘U teškoj kategoriji se jače udara i lakše se dođe do nokauta. Ja sam se dugo borio sa teškašima, umem da se nosim sa njima. Brz sam i snažan, dobro se krećem i radiću stvari koje oni ne mogu. Frensis Nganu je jednostavan. Navikni se na najgori scenario: On te nokautira i slomi kost u licu. Ako se na to navikneš biće lakše. Ako to ne uradi, bićeš brz, rvaćeš se, radiš grepling i boriš se. Moraš da budeš svestan da može da te nokautira i da te uništi, ali ako se to ne dogodi, šta će? Da li je opasan? Jeste. Verujem da ću pobediti ukoliko me ne nokautira. Samo treba da preživim prvu rundu.’ – zaključio je on.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NASTAVLJA SE VLADAVINA: 315. nedelja može da počne!

PAVLOVIĆ ISKREN: ‘Odmah su me zvali čelnici Monaka da čestitaju!’