3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena Zvezda

DRAGAN MLADENOVIĆ: ‘Očekujem da dokažemo da smo stvarno bolji i da pobedimo večitog rivala’

Objavljeno: 05.04.21 u 14:13

Zvezdini biseri beleže odlične rezultate u kontinuitetu, a prethodno kolo za nama donelo je pobedu u omladinskoj i konkurenciji mlađi kadeta što je odlična uvertira pred derbi seniora.

Pokazalo da se odlično radi i trenira iza juga Marakane, a na uspehe i predstojeći derbi u seniorskoj konkurenciji osvrnuo se direktor Omladinske škole Crvene zvezdeDragan Mladenović.

“Što se samih rezultata tiče, u vikendu za nama smo ostvarili polovičan uspeh protiv večitog rivala. Kada govorimo o svim ostalim segmentima, mogu da kažem da sam lično prezadovoljan celokupnim radom u Omladinskoj školi. Ono što me posebno raduje jeste velika borba kadetske selekcije koja je juče uglavnom nastupila sa godinu dana mlađim dečacima, ali bih takođe pohvalio dobru igru svih Zvezdinih bisera. Ipak, postoje neke stvari koje su kod mene ostavile gorak ukus. To su povrede naših dečaka na jučerašnjim utakmicama i bez razmišljanja bih menjao pobede u mečevima za njihovo zdravlje, jer je ono na prvom mestu. To je ono što je stvorilo tužnu sliku u celoj situaciji, jer pre svega vodimo računa o svojoj deci. Nadam se da će povrede koje su doživeli naši fudbaleri samo ojačati te momke, ali ipak ostaje žal jer će oni najverovatnije odsustvovati malo duže sa terena“ – rekao je direktor Omladinske škole.

FOTO: FK Crvena Zvezda

Nekadašnji fudbaler crveno-belih govorio je o odnosu prema klubu i odlučnom karakteru koji vlada.

“Jednostavno, ove utakmice su pokazatelj čvrstog karaktera koji se stvara u Crvenoj zvezdi. Lično me je najviše interesovala reakcija naših fudbalera na činjenicu da igraju sa godinu dana starijim rivalom. Pre svega, tu mislim na kadetsku selekciju koju sam već spominjao. Odigrali su meč hrabro, a pokazali su posebno u drugom poluvremenu da može ozbiljno da se računa na njih u budućnosti. Jednostavno, opravdali su sva očekivanja i apsolutno zaslužuju da budu tu gde jesu, u Crvenoj zvezdi. Zbog toga su svi u klubu prezadovoljni radom Omladinske škole, koja je odličan pokazatelj da Zvezda ima svetlu budućnost pred sobom.“

Bivši fudbaler Crvene zvezde i akter mnogih večitih derbija – Dragan Mladenović veruje u izabranike Dejana Stankovića pred 164. derbi.

“Važna utakmica koja može da odluči dosta toga o daljem toku prvenstva. Nadam se da će crveno-beli pokazati sve ono što su prikazivali u prethodnom periodu u svim takmičenjima. Priželjkujem da se u ovom meču ekipa pokaže u najboljem svetlu, da istakne sve svoje kapacitete i da tako opravda epitet evropske Zvezde. Voleo bih da crveno-beli odigraju kao u dvomeču protiv Milana, jer je to pokazalo koliko ovaj tim može da bude opasan za svakog rivala. Očekujem da dokažemo da smo stvarno bolji u svim aspektima igre i da pobedimo večitog rivala. Tim trijumfom bismo stavili tačku na sve ostalo i potvrdili bismo činjenicu da smo najozbiljniji konkurent za osvajanje duple krune. Već smo se plasirali u polufinale Kupa Srbije i sve ide odličnim putem, a pobedom u sredu bismo pokazali konkurentima da ne očekuju previše u duelima sa moćnom Crvenom zvezdom“ – zaključio je Dragan Mladenović.

0
0

3 Komentara

  1. Vasa moc je bazirana na lazima i prevarama. Verujem da ovaj putnecete izaci na teren prepadnuti od PFC! Dobro vi znate da ovaj Partizan nije raspadnuti Milan,tako da velike price o velikoj i „mocnoj“ Cergi nemaju osnova! Nema prevare u laznim pricama i izjavama, u sredu ima da vas ponizimo!

    0
    0
    Odgovori
    • drug Mirko Marjanović koji je osmislio dominaciju Partizana tako što je trebalo uništiti Zvezdu. Bolestan koncept koji je trajao godinama, u međuvremenu ste sami sebe ubedili da ste „institucija“, „Bogom dani“, nameštali utakmice, pola lige su vam bile filijale i šta sve ne. Umislili ste da je potpuno normalno da uvek budete prvi, da su svi niža vrsta, nosem ste parali nebo a sad kad ga vučete po prašini i kada vas lupa ko stigne, cvilite i kmečite na sve moguće zemaljske i vanzemaljske sile. Sve u svemu, dobro i prolazite kako ste zaslužili. Nadam se da će vam biti još gore.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter