0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

DELOVALO JE KAO NEMOGUĆA MISIJA: Barselona drži titulu u svojim rukama!

Objavljeno: 05.04.21 u 13:02

Da nam je neko pričao pre nekoliko meseci da će Barselona držati titulu u svojim rukama posle svih onih poraza, ne bi mu verovali. 

Gubila je Barselona od Hetafea, Atletika, Kadiza, Reala, zaostajala dvocifren broj bodova za Atletikom, mislili su da je sezona izgubljena, ali situacija se preokrenula.

Naime, ako Katalonci pobede večeras Valjadolid imaće samo bod zaostatka u odnosu na Atletiko, a s obzirom da sa Madriđanima imaju jednu utakmicu do kraja sezone 8. maja, znači da bi sa svim pobedama do kraja Barselona podigla trofej La Lige. 

Naravno to neće biti lako, pošto ih čeka i duel sa Realom u subotu, koji će biti prvi veliki test. Lionel Mesi je u fantastičnoj formi i deluje kao da se preporodio. Na 12 ligaških utakmica u 2021. godini već 16 golova i sedam asistencija. Devet uzastopnih pobeda i već 18 kola bez poraza.

FOTO: Twitter screenshot

Atletiko ima putovanje u Bilbao, u Madridu čeka Real Sosijedad, ali je bar sa grbače skinuo i Sevilju i Real. Međutim, naredne nedelje ide na noge Betisu i to bez suspendovanih Luisa Suareza, Markosa Ljorentea i Žofrija Kondogbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter