0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

TOTENHEM NASTAVIO DA PROSIPA BODOVE: Vilok izvukao Njukasl! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.21 u 18:01

U 30. kolu Premijer lige sastali su se Njukasl i Totenhem, a ‘svrake’ su uspele da dođu do zlata vrednog boda u finišu meča. 

Totenhem je ove sezone više puta ispustio prednost u poslednjim momentima meča, iako je ovog puta izgledalo kao da se to neće desiti, Murinjo se opet hvatao za glavu. Rezultat je bio 2:2 (1:2).

Ovog puta junak meča bio je rezervista u ekipi Njukasla Džo Vilok koji je ušao sa klupe i doneo zlata vredan bod ‘svrakama’.

Još jednom je Totenhem na odmor otišao sa golom viška. Jesu domaći fudbaleri stigli do prednosti, ali je Hari Kejn za četiri minuta preokrenuo rezultat. Nisu se ovoga puta u potpunosti povukli Sparsi, kao što su to često radili ove sezone već su vršili pritisak konstatno.

Poveli su domaći igrači u 28. minutu. Dejvinson Sančez je prodao loptu rivalu duboko na svojoj polovini, isplatio se visoki presing Njukasla. Lopta je na kraju stigla do Žoelintona, koji je usamljen sa ivice peterca lako pronašao put do mreže rivala. Samo dva minuta se čekalo na reakciju gostiju, Kejn je izbio sam pred Dubravku, imao i sreće da mu se lopta posle prvog pokušaja idealno odbije, pa je imao zadatak da je ugura u nebranjenu mrežu. Za tili čas se sve okrenulo, idealna lopta Ndombelea ka Kejnu, koji rutinski dolazi do 19. pogotka u Premijer ligi ove sezone.

Kazna za promašaje stigla je u samoj završnici, kada je rezervista Džo Vilok postigao jedan od dražih golova u karijeri (na Sent Džejms Parku igrao kao pozajmljeni fudbaler Arsenala).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter