0
Evropske lige

FOTO: Twitter

TADIĆ NASTAVLJA SA ODLIČNIM PARTIJAMA: Strelac protiv Herenvena u pobedi Ajaksa! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.21 u 19:13

Srpski reprezentativac Dušan Tadić ponovo je bio strelac za ekipu Ajaksa u pobedi protiv Herenvena rezultatom 2:1 u 28. kolu Eredivizije. 

Dušan Tadić nastavlja sa odličnom formom nakon što je nosio igru Srbije u prve tri utakmice u kvalifikacijama za Mundijal. To je pokazao i na današnjem meču na kom je i postigao pogodak sa bele tačke u 36. minutu i tako najaivio preokret Ajaksa protiv Herevena.

Iako su domaći poveli golom Majkla Van Bergena u 27. minutu na asistenciju Virmana, međutim Tadićev gol iz penala je najavio veliki preokret koji se dogodio u drugom poluvremenu.

Sebastijan Haler je postigao pogodak u 61. minutu na asistenciju Lisandra Martineza koji je, ispostaviće se kasnije, bio dovoljan da Ajaks upiše novu pobedu.

Bio je Ajaks bolji rival tokom cele utakmice, držao loptu u svom posedu, kontrolisao sredinu terena i na kraju rutinski završio meč. Imali su i mnogo više udaraca u gol od Herenvena, tako da se slobodno može reći da je pobeda bila zaslužena.

Grabi Ajaks ka novoj tituli, dok Hereven čvrsto drži sredinu tabele i nalazi se na 10. poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter