0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ U DILEMI PRED DERBI: Suma i Natho ne mogu zajedno u startnih 11?

Objavljeno: 04.04.21 u 18:21

Iako bi navijači Partizana voleli da vide Natha i Sumu zajedno na terenu protiv Crvene Zvezde, logika kaže da se to zasigurno neće desiti. 

Odličnu su podlogu crno-beli napravili pred večiti derbi pobedivši Metalac i sada sa velikim samopouzdanjem idu po sva tri boda protiv Crvene Zvezde.

Suma je odigrao odličnu utakmicu protiv Metalca i to je nateralo navijače Partizana da pomisle kako bi on i Natho mogli da počnu derbi u startnih 11, međutim to trenutno deluje kao iluzija.

Teško je očekivati da trener Aleksandar Stanojević sastavi prvih 11 tako što će naći mesta i za kreativnog Gvinejca i za kapitena reprezentacije Izraela. Obojica važe za lidere tima, prošle i ove sezone dokazanih u susretu sa najvećim rivalom, motivisanih kad se namere na branioca titule.

Od potencijalnih 360 minuta na četiri susreta sa Crvenom zvezdom prošle i ove sezone istovremeno su na terenu proveli tek 103!

Možda na prvu loptu deluje teško odgonetnuti kome će Stanojević poveriti ključeve organizacije igre u 30. kolu Superlige, jer i Natho i Suma imaju dovoljno aduta u rukama da počnu meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter