0
Evropske lige

FOTO: Twitter

PRETUČEN BIVŠI PREDSEDNIK MARSEJA! Čovek koji je hteo da podmiti golmana Zvezde napadnut u svojoj kući!

Objavljeno: 04.04.21 u 15:00

Bivši predsednik Olimpika iz Marseja Bernar Tapi pretučen je u svom domu u blizini Pariza.

Francuska javnost podigla se na noge pošto je objavljena vest da su provalnici upali u kuću Tapija i mučili njega i suprugu.

Vezivali su ih, zlostavljali i tukli različitim predmetima, čak i bejzbol palicom dok nisu priznali gde stoje novac i sve dragocenosti.

Tapijeva supruga, Dominik, čak je smeštena u bolnicu zbog teških povreda koje je dobila, dok je Bernar odbio da bude hospitalizovan.

Veću tragediju sprečile su komšije koje su primetile da se nešto dešava u kući Tapija i pozvale policiju.

Podsetimo, Bernar Tapi je bio na čelu Olimpika iz Marseja u čuvenoj utakmici u Bariju 1991. godine.

Tada je, prema nedavnom svedočenju golmana Crvene zvezde, Stevana Dike Stojanovića, Tapi želeo da ga podmiti.

– Nakon upoznavanja, objasnili su mi na čistom srpskom da je predsednik Olimpika Bernar Tapi odlučio da ne rizikuje sa finalnom utakmicom i da je crna torba puna novca koji je namenjen meni. Rekao sam im da u timu ima mnogo većih zvezda od mene, ali oni su insistirali da baš ja uzmem novac. Okrenuo sam se i bez reči krenuo ka vratima sobe, a oni su mi pretili da će u slučaju pobede Olimpika svima razglasiti da je golman Crvene zvezde uzeo novac i da su bili sigurni u trijumf. Olimpik je bolji i sigurno će pobediti, zato je i tebi bolje da uzmeš novac, ponavljali su uglas ispričao je u jednom intervjuu Stojanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter