0
Evropske lige

FOTO: Youtube Screenshot

PREKINUT MEČ U VALENSIJI ZBOG RASISTIČKIH UVREDA: Račić i njegovi saigrači napustili teren!

Objavljeno: 04.04.21 u 19:55

Srpski reprezentativac i njegov tim napustili su teren nakon rasističkih uvreda koji je doživeo njihov saigrač Muktara Dijakabi. 

Srpski veznjak se našao u prvoj postavi Valensije, ali je u 36. minutu napustio teren, međutim razlog nije bila povreda.

Fudbaleri Valensije odlučili su da podrže svog saigrača Muktara Diakabija koji je bio žrtva rasističkih komentara! Kompletan tim “slepih miševa“ otišao je u svlačionicu tokom utakmice protiv Kadiza.

Naime, razlog za prekid utakmice su rasistički komentari Huana Kale, fudbalera Kadiza koji je dobacivao rivalu na ovoj utakmici.

Nakon što su svi fudbaleri Valensije odlučili da odu u svlačionicu, igrači domaćeg tima ostali su sami na terenu, a nekoliko minuta kasnije u oni su krenuli istim putem.

Nakon što su oba tima neko vreme provela u svlačionicama, igrači Valensije odlučili su da se vrate na teren. Meč će biti nastavljen, ali Muktar Diakabi koji je bio žrtva rasizma neće igrati u drugom delu ovog susreta.

Rezultat na poluvremenu je 1:1 a golove su postigli pomenuti Huan Kala koji je vređao Diakabija, i Kevin Gameiro koji je izjednačio nakon par minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter