0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Ove nedelje ponuda je sjajna, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 04.04.21 u 11:00

Nedeljom se opuštamo s porodicom ali jednim okom uvek pratimo tikete na telefonu. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu za to koliko su mečevi sigurni.

15.30 Stuttgart – Werder Bremen

Od druge lige do Evrope za samo dve godine – to je Štutgartov san. Za 8 kola do kraja sasvim su realne šanse da se ovo desi. Poslednji put kad su izgubili od Verdera na kalendaru je stajala 2017. godina. Saša Kalajdžić imao je berićetnu interancionalnu pauzu u kojoj je postigao tri gola za Austriju. Samo dva od poslednjih 25 međusobnih susreta završili su bez golova u prvom poluvremenu.

Predlog: 1 (1,86)

https://www.oktagonbet.com/ibet-web-client/#/home/special/34778686/S

15.05 Newcastle – Tottenham

Sudar dva menadžera koji bi najranije mogli ostati bez posla u Premijer ligi. Murinjo više nema Evropu i nema za šta da čuva svoje igrače. Finle liga kupa je tek za 3 nedelje i daleko je da se za to čuvaju. Osim toga Njukasl je u užasnoj formi, izrešetan povredama i ni oni sami kao da ne veruju da mogu da se izvuku iz ove situacije. Stiv Brus mora da napravi neku magiju da ih probudi, ali neka to uradi od sledeće nedelje.

Predlog: 2 (1,71)

https://www.oktagonbet.com/ibet-web-client/#/home/special/34778674/S

20.30 Manchester Utd – Brighton

Na koji način ovo može da ne dođe? Ako smo išta naučili iz ove sezone to je da će Brajton igrati dobro postići gol, možda čak i povesti, a onda izgubiti utakmicu. Junajted još mora da skupi poena da osigura top 4 mesto, a bolji priliku za to od ove neće imati. Brajton gubi gde treba i osvaja poene gde treba i lagano ostaje u Premijer ligi.

Predlog: 1&D2+ (2,12)

https://www.oktagonbet.com/ibet-web-client/#/home/special/34778676/S

21.00 Marseille – Dijon

Marsej se nekako dovukao do mesta koja vode u Evropu ali ništa nije gotovo. Bolju priliku da zakucaju nova tre boda neće imati jer Dižon nije ispao još samo matematički. U gostima su izgubili poslednjih 5 utakmica sa gol razlikom ukupnom 13-6. Dižon je trenutno u najlošijem nizu u svojoj istoriji – 10 poraza u ligi, a 11 ako računamo i kup. Marsej je pobedio svih 7 utakmica na svom terenu kada je prvi postigao gol.

Predlog: 1&D2+ (1,93)

https://www.oktagonbet.com/ibet-web-client/#/home/special/34778609/S

UKUPNA KVOTA 13,01 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 9902147

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter