0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘NUEGODNO GOSTOVANJE U SUBOTICI’: Jovan Damjanović pred duel Spartaka i Voždovca

Objavljeno: 04.04.21 u 23:34

U okviru 30. kola domaćeg prvenstva, fudbaleri Voždovca gotostovaće timu Spartaka iz Subotice.

U prvom delu sezone Zmajevi su slavili na svom terenu sa 2:1, ali trenutna situacija na tabeli govori da su Subotičani blagi favorit za predstojeći meč. Na tabeli je Spartak trenutno sedmi sa 44 poena dok je Voždovac na 11. poziciji sa sedam bodova manje.

Gospodin Jovan Damjanović istakao je pred ovaj duel da veruje u svoj tim iako očekuje izuzetno neugodno gostovanje i dobru igru domaćina.

– Podigli smo nivo igre i uzeli četiri boda na poslednje dve utakmice, međutim ovaj poslednji meč bio je za nas izuzetno zahtevan. Izgledali smo onako kako želimo, imali smo veliki broj šansi, ali ako hoćemo da pobeđujemo, moramo te šanse mnogo bolje da koristimo. Dešavalo nam se to u više navrata ove sezone, pa verujem da će zbog svih tih dobrih partija doći i rezultat. Čeka nas neugodno gostovanje, ali smo pokazali da možemo da igramo dobro pod pritiskom i ja verujem u svoj tim. Spartak ima odličnu ekipu, mladu i poletnu, igraju dobar i ofanzivan fudbal. Imaju i nekoliko dobrih pojedinaca, tako ćemo se sigurno nadigravati, istakao je šef struke Voždovca.

Duel između Zmajeva i Golubova na programu je u utorak s početkom u 18 časova na Gradskom stadionu Subotica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter