0
Košarka

FOTO: Youtube Screenshot

NEVEROVATAN UČINAK U KSL: Košarkaš Pirota bez promašaja iz igre!

Objavljeno: 04.04.21 u 17:43

Košarkaš Pirota Miloš Vranješ uspeo je nešto što nije niko do sad, šutirao je bez promašaja iz igre i postigao 33 poena u porazu svoje ekipe od Mladosti u Zemunu. 

Miloš je imao neverovatan učinak, šutirao je 9/9 za dva poena i 4/4 za tri. Jedinu mrlju na njegovu igru bacilo je jedno promašeno slobodno bacanje od četiri koliko je šutirao.

Možda će košarkaši Pirota morati da se oproste od prvog ranga domaće košarke, ali zasigurno u svojim redovima ima velikog talenta. Miloš Vraneš je u porazu svog tima od Mladosti u Zemunu bio apsolutno nepogrešiv iz igre. Na njegovu žalost, nestvarna partija nije bila dovoljna da se ostvari zlata vredan trijumf – 108:99.

Reč je o nekadašnjem igraču sa koledža Nort Dakota Stejt i Sautist Misuri Stejt, koji se uspešno nadmetao u NCAA šampionatu, nakon čega je odlučio da se vrati za Evropu, gde je prvo zaigrao za Spišku Novu Ves iz Slovačke, odakle je došao u Srbiju gde je igrao za Vršac i Pirot. Bio je član našeg univerzitetskog tima, kao i srpskog košarkaškog kampa u Denveru.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter