1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KADETI ZVEZDE PORAŽENI OD PARTIZANA: Odbranjen penal nedovoljan da crveno-beli izbegnu neuspeh! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.21 u 15:53

Kadeti Crvene zvezde poraženi su od Partizana sa 2:1 u okviru 27. kola nacionalnog šampionata.

Otvoreno su ušla oba rivala u meč. Prvu veću šansu imao je Partizan u sedmom minutu, kada je Baždar dobro gađao sa distance, ali maestralno je Marinković odbranio njegov pokušaj.

Samo dva minuta kasnije, glavni arbitar meča Trifković je dosudio jedanaesterac za crno-bele posle faula. Odgovornost je preuzeo Baždar i pogodio za 1:0. Posle postignutog pogotka Crvena zvezda je preuzela inicijativu, ali do poluvremena nije bilo promene rezultata.

Inicijativa Crvene zvezde isplatila se početkom drugog poluvremena. Pritisli su izabranici Nikole Mitića poslednju liniju Partizanove odbrane. U 53. minutu Radonjić je odlično uposlio Nikolaševića u kaznenom prostoru, a krilni napadač crveno-belih je lako savladao Mihajlovića za 1:1.

Igrao se 61. minut kada je kada je Nikolašević uposlio Bubnja u šesnaestercu, nije uspeo napadač da se okrene i šutira, ali je Šljivić gađao iz drugog plana, ipak nije došlo do promene rezultata.

Dva minuta kasnije Miladinović je uputio udarac sa velike daljine, ali njegov pokušaj je završio pored gola. U 64. minutu Partizan je ponovo došao do vođstva preko Jevremovića. Uprkos terenskoj inicijativi crveno-belih, u 69. minutu, posle igranja rukom u šesnaestercu Crvene zvezde, drugi jedanaesterac je dosudio Trifković. Ponovo je Baždar gađao sa bele tačke, ali Marinković je maestralno pročitao stranu i sačuvao mrežu.

Nije bilo konkretnijih šansi do kraja utakmice. Pokušali su igrači Crvene zvezde u par navrata da savladaju Mihajlovića, ali bez uspeha.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Zašto ne promenite ime u Zvezdina revija?
    Prva vest pobeda omladinaca Zvezde.
    Druga vest poraz kadeta Zvezde… Što nije pobeda kadeta Partizana naslov?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter