0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DONETA VAŽNA ODLUKA: Evo koji arbitar je dobio poverenje da deli pravdu na ‘večitom’ derbiju!?

Objavljeno: 04.04.21 u 22:45

Poznato je ko će se naći u sredu na centru igrališta stadiona ‘Rajko Mitić’…

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da Novak Simović bude glavni delilac pravde na predstojećem 164. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, saznaje portal ‘Telegraf‘.

Njemu će pomagati Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, dvojica najboljih srpskih pomoćnih sudija u istoriji i nekadašnji asistenti Milorada Mažića, dok je četvrti sudija Miloš Đorđić.

Simović je sudio i prethodni 163. ‘večiti’ derbi koji je završen nerešenim rezultatom 1:1, dok su Đurđević i Ristić apsolutni rekorderi svetkovine srpskog fudbala. Ristiću je ovo 27. put da je pored aut-linije tokom derbiju, dok će Đurđeviću biti 25. po redu.

Novak Simovića je ‘večitima’ dva puta sudio u Kup okršajima i oba puta je slavio Partizan, dok je delio pravdu i na proleće 2019. godine u prvenstvu kada ja Zvezda pobedila sa 2:1.

Ove sezone Simović je poznat i kao sudija koji lako pokazuje na belu tačku, pa je tako u kompletnoj superligaškoj sezoni dosudio čak 14 penala na 27 utakmica.

Podsetimo, utakmica između Crvene zvezde i Partizana na porgramu je u sredu od 18 časova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter