0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

DOBILI SMO KANDIDATA ZA GLUPOST SEZONE: Engleski tim pokušao da izvede specijalni korner, a sada im se smeje čitav svet (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.21 u 21:51

Sve se neslavno završilo…

Ekipa Votforda savladala je Šefild Venzdej nakon autogola Lisa u sedmom minutu meča, ali ovaj susret nije obeležio taj gol ili neki drugi lep potez, već potpuno drugačija situacija.

Stršljenovi su pokušali da primene verovatno neki specijal uvežbavan na treningu, ali se sve završilo neslavno.

Sve je počelo tako što su svi fudbaleri Votforda prišli su ivici kaznenog prostora, odnosno što bliže Vilu Hjuzu koji je bio u uglu i spremao se da izvede korner. Kako se on primakao lopti, tako su njegovi saigrači krenuli na drugu strani. Hjuz je kratko odigrao pas najbližem saigraču, koji je već stajao tu, a ovaj je centrirao. A na kraju, veliko ništa!

Centaršut je bio katastrofalana, a sve se završilo lakim izbacivanjem lopte iz kaznenog prostora. Kako je to izgledalo možete videti:

Bizarnu scenu prenose mnogobrojni svetski mediji, a fudbalski navijači širom planete smeju se zbog ovakvog pokušaja Votforda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter