0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube Screenshot

BOJOVIĆ UŠAO U ISTORIJU: Najbolji strelac svih vremena domaćeg šampionata uz Kaluđerovića! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.21 u 16:39

Napadač Mladosti iz Lučana, Milan Bojović, izjednačio se na listi najboljih golgetera svih vremena u Superligi sa fudbalerom Rada Andrijom Kaluđerovićem!

On je u meču protiv Radničkog iz Niša postigao dva pogodka i tako došao do cifre od 72 gola u elitnom domaćem takmičenju. Bojović ima 33 godine i igra odlično u Lučanima, a ovim golovima napravio je nešto što je za svako poštovanje.

Zanimljivo je gledati ova dva iskusna golgetera Rada i Mladosti kako se bore da sa svojim timovima izbore opstanak u ligi, a videćemo ko će na kraju završiti kao bolji na listi večitih strelaca.

“Interesantno je da smo Andrija i ja veliki prijatelji, kao kadeti smo igrali zajedno u reprezentaciji, čak smo bili i cimeri. Ima još dosta da se igra do kraja sezone, sad smo na 72:72“ – kaže Bojović za Mozzart Sport.

Nije mala stvar biti među najboljim golegeterima lige.

“Naravno da mi znači ovaj rekord, svaki napadač živi od golova, svaki pogodak se broji. Imao sam negde u podsvesti i sada protiv Radničkog da stižem do rekorda. Svakako da mi prija, ali nisam opterećen tim rezultatom da ću da ga jurim po svaku cenu. Ako na kraju sezone Kaluđerović budu ispred mene, od srca ću mu čestitati.“

Bojović je u svojoj bogatoj karijeri koja traje od 2004. godine igrao za Radnički Stobeks, Srem, Teleoptik, Čukarički, Jagodinu, Vojvodinu, Panetolikos, Bnei Sakin, Larisu, Kisar, Žetsu, Radnički Niš i u tri navrata za klub iz rodnog grada, Mladost iz Lučana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter