0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZAKAZANA VANREDNA SKUPŠTINA ABA LIGE: FMP inicijator sastanka!

Objavljeno: 03.04.21 u 14:10

Vanredna Skupština ABA lige zakazana je za 16. april.

Predsednik FMP-a  Đorđe Avramović, kao predsedavajući takmičenjem, poslao je svim klubovima poziv za vanrednu Skupštinu.

Klub iz Železnika je to potvrdio u saopštenju koje prenosimo:

KK FMP obaveštava košarkašku javnost da je predsednik našeg kluba gospodin Đorđe Avramović kao predsedavajući regionalnog takmičenja ABA lige jtd, zajedno sa članovima rotirajućeg predsedništva u kome se nalaze i potpredsednici, Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio dana 31.03.2021. godine poziv za Vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sednica je uredno zakazana za 16.04.2021.godine i poziv je upućen svim klubovima ABA lige jtd od strane jedinog legitimnog tela koji može da sazove Skupštinu, a to je predsedništvo ABA lige jtd u navedenom sastavu. Njegov legitimitet je potvrđen i na dve Skupštine ABA lige održane 16.07. i 23.07.2020. godine u skladu sa važećim aktima Aba lige.

KK FMP smatra da predstojeća Vanredna Skupština 16.04.2021. predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu jtd za opšte dobro košarke u celom regionu.

KK FMP u prilogu ovog saopštenja dostavlja i poziv svim članovima ABA lige za vanrednu Skupštinu (koja će se održati 16.04.2021. godine) sa dnevnim redom koji je predviđen za zasedanje Skupštine – zaključuju iz Železnika, uz dostavu audio zapisa kako je predata dužnost predsedavajućeg na predstavnika FMP-a, kao i potpredsednicima iz Mornara i Zadra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter