1
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Odlična ponuda ove subote, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 03.04.21 u 11:00

Subota je najbolji dan za tiket, ako nas pitate, zato ni ova neće proći bez jednog. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu za to koliko su mečevi sigurni.

18.00 Torino – Juventus

Ovo jeste gradski derbi ali budimo realni Torino je u novom milenijumu dobio Staru damu samo jednom. Ako vam to nije dovoljno znajte i da je od poslednjih 16 utakmica u ligi na svom terenu Torino dobio samo jednu. Izuzetno bitna utakmica na oba kraja tabele, ali po nama Juve hvata kakav-takav priključak za titulu. Zašto da se čuvaju, više nemaju Evrope?

Predlog: 2 (1,54)

16.15 Real Madrid – Eibar

Zinedin Zidan je podigao formu kluba baš kad treba i sada u realnu trku za titulu ulaze u poslednjih 10 kola. Domaći su u nizu od 10 utakmica bez poraza u svim takmičenjima i Eibar ne bi trebao predstavljati velik zalogaj. Gostima gori pod nogama i nalaze se u opasnoj zoni, a kako i neće kad su poslenji put pobedili 3. januara ove godine. Nažalost moramo tipovati protiv našeg golmana Marka Dmitrovića.

Predlog: 1&3+ (2,08)

16.00 Leeds – Sheffield Utd

Šefild junajted ionako nije imao nikakve šanse ali bez Krisa Vajldera moglo bi da se desi na uzmu ni poen do kraja sezone. Naročito što ga menja Pol Hekinbotom, koji je menadžersku karijeru baš počeo u Lidsu i svi znamo kako je to završilo. Sa druge strane ekipa Marsela Bijelse bi ovom pobedom prebacila magičnih 40 poena koji garantuju opstanak.

Predlog: 1 (1,56)

14.00 Granada – Villarreal

Iako su timovi sedmi i osmi na tabeli La lige razlika u kvalitetu je mnogo veća od toga. Oba kluba su i dalje u Ligi Evrope i jednim okom će gledati na četvrtak. Upravo je u tome ključ, treba čuvati igrače za četvrtak, a Granada ima mnogo kraću klupu od Viljareala. Osim toga Granada je poslednji put pobedila ovog protivnika u martu 2014. godine.

Predlog: 2 (2,25)

UKUPNA KVOTA 10,70 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 0471664

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter