0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

NEJMAR NAPRAVIO VELIKI SKANDAL: Zbog gluposti dobio crveni karton, a onda nasrnuo na igrača Lila u tunelu – sve snimile kamere! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.21 u 21:11

Fudbaleri Pari Sen Žermena poraženi su na svom terenu u velikom derbiju 31. kola od Lila sa 1:0.

U direktnom okršaju dve vodeće ekipe gosti su do tri boda stigli golom Džonatana Davida u 20. minutu, a meč je obeležio i Nejmar, ali ne lepim potezima.

Brazilac je u finišu meča, prvog nakon nekoliko meseci pauze zbog povrede, burno reagovao i u dva navrata odgurnuo protivničkog fudbalera. Bio je to najgori mogući trenutak po njegov tim, koji je jurio izjednačenje.

Sudija Benoa Bastijen nije imao dilemu i zbog ovog poteza je Nejmaru pokazao drugi žuti karton, samim tim i crveni.

Kako je to izgledalo, možete videti:

Prva zvezda PSŽ-a nikako nije uspela da se obuzda u završnici i nakon kraja meča, pa je došlo do novog sukoba, u tunelu. Nejmar je želeo da se fizički obračuna sa defanzivcem Lila Tijagom Đalom. Na sreću, tu je bilo dovoljno ljudi koji su sprečili skandal…

Nakon ovog kola, Lil ima 66 bodova, PSŽ je ostao na 63, a ovakav epilog je iskoristio Monako koji se približio i sada ima 62 boda. U trku za titulu bi mogao da se uključi i Lion koji ima 60 bodova i utakmicu manje. Do kraja prvenstva u Francuskoj je ostalo da se odigra još sedam kola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter