0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

KAKVO LUDILO! Logo Kristijana Ronalda na paketima droge! (FOTO)

Objavljeno: 03.04.21 u 11:58

Poznato je da kada svetski brendovi žele da budu prepoznatljivi, svoje proizvode stavljaju uz likove ili imena veliki sportskih zvezda.

Jedan od takvih je i Portugalac, Kristijano Ronaldo, čiji logo ‘CR7’ je nadaleko poznat, a sada su stvari otišle toliko daleko da se on našao na, ni manje ni više – paketima kokaina.

Napadač Juventusa nema nikakve veze sa ovom vešću, makar ne direktno, ali je zanimljivo da je policija u Njujorku uhapsila dvojicu krijumčara droge sa 50 kilograma kokaina.

Ova droga je bila prodavana u ambalaži sa pečatom i logom ‘CR7’.

– Više od 50 kilograma kokaina pronađeno je u stanu na sedmom spratu u stambenom kompleksu u Kvinsu. Istražitelji i agenti uhapsili su dve osobe i pronašli napunjeni pištolj i više od 200.000 dolara, uz zaplenu 50 kilograma kokaina – navodi se u izjavi njujorške policije.

Kako objašnjavaju, policajci su nadgledali automobil parkiran u Kvinsu i posmatrali su jednog od osumnjičenih u blizini stana.

Nakon što su dobili nalog za pretres stana, tamo je pronađeno 50 netaknutih paketića kokaina, teških po jedan kilogram, s prepoznatljivom oznakom ‘CR7’.

Izgleda da su trgovci drogom želeli da garantuju kvalitet svojih proizvoda koristeći popularnost Kristijana Ronalda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter