0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

DEFINITIVNA ODLUKA: Završni turnir Druge ABA lige u Podgorici!

Objavljeno: 03.04.21 u 21:31

Košarkaški klub Studentski centar i grad Podgorica, biće domaćini finalnog turnira ABA 2 lige, na kojem će se voditi borbe za plasman u viši rang takmičenja.

Finalni turnir će se igrati od 19. do 26. aprila u dvorani ‘Morača’.

– S posebnim zadovoljstvom i odgovornošću ćemo biti domaćini ovog važnog takmičenja i na najljepši način promovisati košarku, naš klub, naš grad i našu zemlju. Dobro došli u Podgoricu, dobro došli u Crnu Goru, istakao je generalni menadžer Studentskog centra Đuro Ostojić.

U četvrtfinalnim serijama će se igrati dva meča, a presuđivaće koš razlika. U ovoj fazi će snage odmeriti: Studentski centar – Sloboda Užice, Spars Sarajevo – Zlatibor, Borac Banjaluka – Podgorica i MZT Skoplje – Mladost Zemun.

Posle četvrtfinalnih duela, po istom sistemu će se igrati i polufinalni, a neće biti promena ni za finale. Odlučujući mečevi za plasman u ABA ligu su na programu 4. i 6. maja. Takođe, odlučeno je i da ove sezone neće biti plej-aut faze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter