0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

SKANDAL U ITALIJI: Juventus suspendovao tri fudbalera zbog korona žurke!

Objavljeno: 02.04.21 u 13:52

Igrači Juventusa su se poneli neodgovorno i usled pandemije korona virusa organizovali su kućnu žurku. 

Komšija Vestona Mekenija je objasnio zašto je prijavio Juventusovog fudbalera policiji kao i šta se događalo te večeri na zabavi koju je igrač organizovao.

Organizacija zabava je zabranjena u Italiji zbog pandemije, a Mekeni je prekršio zabranu pozivajući saigrače Paula Dibalu i Artura, ali i mnoge druge, u svoj dom.

“Mislim da poznati fudbaler nije iznad zakona. Izašao sam oko 22:30 da prošetam psa i video sam kolonu automobila ispred njegovog dvorišta. Tamo je bila grupa ljudi. Nisu nosili maske. Bilo je mnogo Mercedesa, Džipova i nekoliko taksija koji su dovezli devojke. Budući da večere u krugu prijatelja nisu dozvoljene i da je na snazi policijski sat, odlučio sam da pozovem policiju”, ispričao je komšija Juventusovog igrača.

Kad je policija stigla, zatekla je više ljudi na žurki, a komšija kaže da ih je bilo još samo što su dolazili i odlazili.

“Verovatno su neki uspeli da odu. Nemam ništa protiv Mekenija, miran je i profesionalac. Ili je kod kuće ili na treninzima. I navijam za Juventus, zato i žalim. Možda bi se trebali manje zabavljati, a više da se koncetrišu na teren”, zaključio je.

Inače, zbog ovoga je Juventus odlučio da suspenduje trojicu igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter