0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

NOVE KORONA MUKE ZA CRVENO-BELE: Četiri nova slučaja virusa nakon Makabija, odlaže se važan meč!

Objavljeno: 02.04.21 u 16:20

Crvena zvezda je dan posle utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva zabeležila nove slučajeve virusa korona na obaveznom testiranju.

Zbog toga je odložen derbi meč 24. kola ABA lige između Cedevita Olimpije i crveno-belih, koji je trebalo da bude na programu u nedelju.

Kako su saopštili iz sedišta takmičenja, novi datum odigravanja će naknadno biti saopšten.

Nakon toga su se oglasili i crveno-beli i saopštili da su zabeležena četiri pozitivna nalaza:

– Košarkaški klub Crvena zvezda obaveštava javnost, da su redovna PCR testiranja prvog tima, stručnog štaba i menadžmenta kluba, koja su obavljena u četvrtak pred put na utakmicu ABA lige sa ekipom Cedevita Olimpije u Ljubljani, identifikovala četiri pozitivna nalaza na virus Kovid 19.

U skladu sa zdravstvenim merama, svi sa pozitivnim nalazima, prema proceduri, stavljeni su na mere kućne izolacije, a o novonastaloj situaciji, uz priloženu medicinsku dokumentaciju hitno je obaveštena i ABA liga.

KK Crvena zvezda zbog novonastale situacije neće biti u mogućnosti da otputuje u Ljubljanu na utakmicu 24.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, koja je na programu u nedelju 4.4.2021. godine, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno ćemo obavestiti javnost, poručili su s Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Crvena zvezda je u četvrtak uveče u hali ‘Aleksandar Nikolić’ pobedila ekipu Makabija u pretposlednjem, 33. kolu Evrolige sa 74:62.

Do kraja sezone u regionalnom takmičenju ostalo je još šest rundi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter