0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/partizanbelgrade

‘NEĆU IĆI NA DERBI AKO NE POBEDIMO METALAC’: Stanojević imao snažnu poruku za igrače pred duel sa u Humskoj!

Objavljeno: 02.04.21 u 17:43

Fudbalere Partizana u prvom kolu nakon reprezentativne pauze očekuje gostovanje Metalcu.

Crno-beli su u prvom delu sezone upisali remi (1:1), a ovo će biti i poslednja provera pred duel sa večitim rivalom.

– Najteže utakmice su pre i posle derbija. Imali smo situaciju da smo jesenas remizirali sa Metalcem, potom i u derbiju, a onda izgubili u Nišu. Zato i kažem: šta mi znači da igramo derbi ako ne pobedimo sutra?! Nadam se da ćemo biti pravi, rekao je Aleksandar Stanojević.

Kormilar crno-belih je potom govorio o povratnicima iz reprezentacija.

Natha i Asana nisam još ni video. Sigurno su umorni, jer smo i pre njihovih obaveza igrali u ritmu sreda-subota. Ne znamo još zato ko će da igra, pošto ne znamo u kakvom su stranju. Videćemo na treningu kakva je sitaucija.

Trener Metalca Žarko Lazetić je istakao da su crno-beli u sjajnoj formi, a evo šta je Stanojević na to rekao:

– U dobroj smo formi bili do sada, dobro igrali, ali sve je to varljivo, jedan meč može sve da promeni. Poštujemo Metalac, jer imaju dosta igrača i trenera iz škole Partizana, a igraju na dostojanstven način. Respektuju bivši klub, a daju maksimum i igraju za sebe i jedna su od retkih ekipa koje nismo pobedili. Lazetić je trener koji bi i sada mogao da preuzme Partizan, jer je pokazao da je takmičar, da njegov tim igra dobar fudbal i da ima personaliti i kapacitet za naš klub.

Hoće li biti rotacija u postavi usled reprezentativnih obaveza igrača, ali i činjenice da je derbi u sredu?

– Imamo četiri dana do derbija i nema potrebe da se odmaraju igrači. Igreaćemo sa najjačim sastavom, uz pomenuti problem da dva igrača još nisu došla iz selekcija. Ima umornih igrača i zato možda želim da izvedem sveže, najspremnije igrače. Kazao sam i stručnom štabu da neću ni da idem na derbi ako ne pobedimo Metalac!

U selekciji Crne Gore je čak osam igrača iz Humske.

– Pratim sve njihove mečeve i zaista volim Crnu Goru, a pogotovo kada imamo svoje igrače tamo. Želim im sve najbolje od srca. Imaju u sastavu dosta naših igrača, ali to nije presudno, zaključio je Stanojević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter