0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

LAMARKUS OLDRIDŽ: ‘Nisam došao ovde da bih ponovo bio ol-star igrač! Želim da pomognem timu’

Objavljeno: 02.04.21 u 10:15

Ekipa Bruklina izgleda zastrašujuće!

Netsi žele titulu i to je svima jasno! Bruklin je u svoje redove doveo poznata imena u NBA ligi. Igrači poput Durenta, Irvinga i Hardena, važe za jedne od najboljih u takmičenju.

Pored pomenute trojice, ekipa je bogata za još nekadašnjih ol-star igrača. U pitanju se Džordan, Grifin i Oldridž koji je najnovije pojačanje.

Lamarkus je otkrio razlog dolaska.

-Nisam ovde kako bih bio ol-star igrač, ne pokušavam to da uradim. Samo ću pokušati da dam timu dodatnu vrednost radeći stvari koje radim dobro. Ne brinem se o tome hoću li ponovo biti ol-star. Ovde sam našao ulogu za sebe kao centra koji šutira trojke i igra dobru odbranu – rekao je Oldridž.

PROČITAJTE JOŠ: DŽORDAN LOJD NAKON TRIJUMFA: ‘Naši navijači sad mogu mirno da spavaju’

Lamarkus je govorio o potencijalnom mestu u startnoj petorci.

-Svako ko je takmičarski nastrojen, reći će vam da će se boriti za to. Tako je i sa mnom – radiću svoj posao i nadam se startnoj petorci – zaključio je nekadašnji igrač Sparsa.

Povodom dolaska velikog pojačanja, oglasio se i trener Bruklina Stiv Neš.

-Može da šutira trojke, što nam otvara teren. Razumeo je da je ovo drugačiji tim u odnosu na njegov prethodni i da će mu uloga biti drugačija. Želim da pronađe ravnotežu između načina na koji on inače igra i načina na koji mi igramo – istakao je Neš.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter