2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ SE SPREMA ZA DERBI: Odmara dva bitna igrača protiv Napretka!

Objavljeno: 02.04.21 u 12:32

Dejan Stanković taktizira protiv Napretka iz Kruševca u subotu i odmara dva igrača za večiti derbi koji će se odigrati sledeće srede od 18h na stadionu ‘Rajko Mitić’. 

I Partizan i Crvena Zvezda su u nikad boljoj formi, i svi se nadamo da ćemo u sredu 7. aprila gledati jedan od boljih derbija u poslednjih par godina.

Jasno je da se i Dejan Stankovič i Aleksandar Stanojević posebno spremaju za ovu utakmicu, a trener crveno-belih je rešio da odmori neke igrače u meču protiv Napretka koja se igra u subotu od 17h u Kruševcu.

El Fardu Ben i Milan Borjan su se ranije vratili, ali su proveli dosta vremena na aerodromima i avionima. Gelor Kanga se u četvrtak priključio treninzima, kao i mladi Željko Gavrić.

Gabonac je odigrao dva meča, a realno je da bude na klupi i uđe u nastavku na teren. Uloga može da se promeni naredne srede protiv Partizana, u zavisnosti od izbora bonus igrača.

I Seku Sanogu “trpi” da ponekad mora da uđe posle poluvremena, a ostaje da Stanković pronađe pravu formulu. Ipak, taktiziranje je sastavni deo trenerske struke.

 

0
0

2 Komentara

  1. Ne verujem da možemo pobediti Pogrebnike ako nam u timu budu spori igrači oskudnog tehničkog znanja, kao Sanogo, Kanga i Ben! Opšta karakteristika igre Zvezdinih Afrikanaca je vraćanje lopte unazad ili dodavanje do najbližeg saigrača. To je nedovoljno da se ozbiljno suprotstavimo Pogrebnicima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter