0
Evroliga

FOTO: Twitter

ASVEL SE ‘SMRZAO’: Pao je i Berlin!

Objavljeno: 02.04.21 u 21:32

Tri veoma zanimljiva susreta su odigrana u okviru Evrolige sa početkom od 19h.

Alba je na svom terenu dočekala Valensiju, a u tom duelu je slavio gost rezultatom 86:90. Tim iz Berlina je imao prednost do zadnje četvrtine, u kojoj se desio preokret, i koja je pripala gostima 16:26. Upravo to je bilo presudno da gosti budu zadovoljniji nakon 40 minuta. Najbolji igrač meča je bio Klemen Prepelič sa 24 poena.

Asvel je doživeo pravi debakl na gostovanju Zenitu. U ledenoj Rusiji, francuski predstavnici su se ‘smrzli’ na -34. Konačan rezultat susreta bio je 87:53. Najbolji u domaćem sastavu bio je Holins sa 15 poena, koliko je ubacio i Beron, dok je kod gostiju jedini vredan spomena Lajti sa 12 poena.

I poslednji duel odigrao se između komšija – CSKA protiv Himkija. Armejci iako bez najboljeg igrača (Majk Džejms), uspeli su da upišu veoma laku pobedu protiv najgore ekipe u Evroligi ove sezone. Konačan rezultat je bio 97:72.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter