1
Fudbal

FOTO: Twitter

NEMAČKI MEDIJI NAKON DEBAKLA OD MAKEDONIJE: ‘Dosta je bilo, ceo svet nam se smeje’

Objavljeno: 01.04.21 u 20:08

Fudbaleri Severne Makedonije su sinoć u trećem kolu grupe J kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. pobedili Nemačku sa 2:1.

Makedonija je tako postala prva reprezentacija koja je savladala Nemačku u kvalifikacijama za Mondijal nakon 35 utakmica.

I dok u Makedoniji vlada euforija zbog čudesnog rezultata koji su ostvarili Ademi, Ristovski, Pandev i društvo, u Nemačkoj su mediji i navijači ogorčeni i traže krivca za debakl.

Za većinu njih to je selektor Joakim Lev, kojem su poručili da je vreme da ode.

Gotovo je, Jogi. Dosta je bilo. Ovo je treći istorijski debakl za koji je zaslužan Lev, nakon mnogo uspešnih godina na poziciji selektora. Najprije je ispao u grupi na SP-u u Rusiji, zatim su ga Španci razbili 6:0, što je najteži poraz Nemačke još od 1931. Sad još i ovo. Poraz kod kuće od 65. reprezentacije na svetu. Ceo svet nam se smeje. Da je Lev trener u klubu, odavno bi izgubio posao. I to s pravom. Ako sam Lev ne shvati što se događa i ne odstupi, savez mora hitno da reaguje – piše ‘Bild’.

0
0

1 Komentara

  1. Pa nije to Srbija..i repka naša.. izgubili jednu na 35 utakmica ..ajde kući…hahaha…mi se plasiramo na svetsko bar pa onda menjamo selektora!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter