3
Fudbal

FOTO: Twitter

NEVIĐENA SENZACIJA! Severna Makedonija pobedila Nemačku! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.21 u 22:50

Fudbaleri Severne Makedonije napravili su najveće iznenađenje, ne samo u trećem kolu, već u čitavim dosadašnjim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto su savladali Nemačku, i to na gostovanju sa 2:1!

Nemačka reprezentacija nije bila konkretna u prvom poluvremenu, a za to je propisno kažnjena.

U drugom minutu nadoknade, tačnije u 47. minutu, Bardi je prošao po desnoj strani uputio jedan centaršut po zemlji i zbunio defanzivce ‘pancera’ koji su samo stajali i posmatrali Gorana Pandeva koji trese njihovu mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=p9wvpssLO-4

Nemci su pritisli i krenuli u totalnu ofanzivu, a nagrada je stigla u 63. minutu kada su zaradili jedanaesterac koji je Gundogan realizovao.

Delovalo je da će doći do preokreta. Imala je selekcija Nemačke sve u svojim rukama, čini se, kada je Timo Verner izašao sam pred golmana, ali napadač Čelsija se propisno obrukao i znatno uništio samopouzdanje svoje ekipe.

Pravi šok je usledio samo pet minuta pre kraja susreta. Kombinacija Ademija i Elmasa završena je pogotkom i pravim malim čudom na stadionu Duizburga.

Elmas je pokazao umeće, pogodio iz kaznenog prostora desni ćošak i kompletirao bajku Makedonaca koja traje još od kvalifkovanja na Evropsko prvenstvo.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter