0
Evrokup

FOTO: KK Budućnost

DEJAN MILOJEVIĆ NAKON ELIMINACIJE: ‘Imali smo svoje šanse, presudio je ofanzivni skok’

Objavljeno: 31.03.21 u 22:15

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević istakao je skok kao ključnu razliku između uspeha i poraza koji je njegov tim doživeo u Monaku u okviru četvrtfinala Evrokupa.

Crnogorski šampion je vodio sa 1:0 u seriji protiv Monaka, ali je eliminisan u četvrtfinalu i majstorici koju je izgubio rezultatom 90:87.

– Očekivao sam ovakvu utakmicu. Imali smo iste probleme kao na prethodnoj koja je odigrana u Ljubljani. Presudio je ofanzivni skok rivala. Ako zanemarimo sve što dešavalo tokom meča, u samoj završnici smo dozvolili tri ofanzivna skoka i to je direktno rešilo pitanje pobednika. Imali smo svoje šanse, mogli smo da prelomimo meč u našu korist, ali, na žalost, nismo uspeli u tome – rekao je strateg Podgoričana, pa nastavio:

Želim Monaku i mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću puno sreće u polufinalu – zaključio je Milojević.

Monako će u polufinalu Evrokupa igrati protiv Gran Kanarije, dok će u drugom polufinalu igrati Virtus iz Bolonje i Uniks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter