0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PROTIV IMT-A ZA POLUFINALE KUPA: Stanković bez sedam igrača napada ‘traktoriste’!

Objavljeno: 30.03.21 u 13:55

Lider Superlige Srbije, Crvena Zvezda igra protiv IMT-a u četvrtfinalu kupa Srbije od 16 časova i veliki je favorit u ovom meču. 

Traktoristi‘ igraju odličnu sezonu u Prvoj ligi Srbije, forsiraju napadački stil, ali je ipak veliki favorit u ovom meču lider Superlige Srbije Crvena Zvezda.

Ova dva tima su se već sastali u pripremnoj utakmici letos i crveno-beli su slavili sa 2:0. Iako Zvezda igra bez sedam standardnih igrača koji su trenutno rasuti po reprezentacijama, Dejan Stanković je u prilici da sastavi tim za poštovanje.

„Imali smo četiri, pet dana odmora, pa smo toliko izvanredno radili, meč je dobar da upalimo motore i vratimo glavu na takmičenje. Posle sledi gostovanje u Kruševcu, pa večiti derbi, ređaće se utakmice. Sigurno ću izvesti najbolji mogući tim. Ko god da bude ne menja naš stil i zahteve, u zavisnosti kako se ko oseća odredićemo startere“, predočio je Stanković uoči meča na stadionu „Rajko Mitić“ (16.00, TV Arena sport 1).

Sa velikim ambicijama ulaze u ovaj meč i igrači IMT-a, a šef stručnog štaba Nebojša Jandrić misli da je iznenađenje moguće.

„Imamo priliku da prezentujemo naš klub i sebe lično na način koji će skrenuti pažnju fudbalske javnosti, i da potvrdimo dobre igre i rezultate u Prvoj ligi Srbije. Neka ovo bude svojevrstan test, do kog nivoa fudbalske zrelosti smo došli, kao i putokaz za dalje usavršavanje i napredak“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter