0
Fudbal

FOTO: Youtube/SportKlub/Screenshot

VRAĆA SE VERA U REPREZENTACIJU: Pižon istakao da je danas ipak najteži meč!

Objavljeno: 30.03.21 u 13:57

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije ubeđen je da je Piksi pravo rešenje za reprezentaciju.

Vladimir Petrović Pižon je u razgovoru za RTS zaključio da se vraća vera u nacionalni tim. Ipak, dao je do znanja da se ne treba opuštati, kao i da je meč sa Azerbejdžanom najteži do sada.

Bio bih neskroman da ne kažem, vraća se vera u svakom slučaju, ali ne treba ih hvaliti previše. Vidite da je svaka utakmica interesantna prva 3:2, druga 2:2. Mogu reći da je danas za mene najteža utakmica. Kada igraš protiv Portugalije, znaš s kim i protiv koga igraš. Danas je najteži meč, nije veliko ime, a mora se pobediti, počeo je Petrović.

Upozorio je javnost da Dragan Stojković nije imao dovoljno vremena ni da se upozna sa timom, jer je skoro promovisan. Pored toga, Pižon kaže da je Piksi uspeo da pronađe prava rešenja.

Uvek je za drugo poluvreme ostavljao ono pravo, ako ne bude dobro u prvom. Da se nadoknadi ono što je izgubljeno u prvom delu igre. Odlično je to uhvatio, ali mislim da nije imao vremena ni da upozna sve igrače. Ove utakmice će mu doći dobro jer će moći da sagleda sve igrače i odmah da napravi prvu postavu, nastavio je Pižon.

FOTO: FSS

Za sam kraj, Zvezdina zvezda je navela da najviše nade polaže u Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića. Uz njih dvojicu veruje da u timu ima još igrača koji bi mogli da zablistaju.

Svi su oni dobri igrači, igraju u najboljim evropskim klubovima. Bilo bi ružno da odvajam neke. Imamo šanse. Verujem da će (Luka) Jović, koji nije odigrao jednu utakmicu ljudski za reprezentaciju, kada bude popravio formu i uhvatio kontinuitet igranja utakmica, biti isti kao Mitrović i dobar strelac za nas. Vidite i sami da nam fale strelci, zaključio je Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter